't Belhameltje Zesde leerjaar

zondag 3 januari 2016

WITLOOFHAPJE.

Met ons zelf geteelde witloof en de volgende ingrediĆ«nten: hesp in blokjes, gekookte eieren, fijn gesnipperde sjalot, tomaat in blokjes, mayonaise en peper en zout, maakten we een lekker aperitiefhapje in een glaasje. 
Smullen maar ...!









Gepost door 't Belhameltje Zesde leerjaar op 04:14
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Nieuwere post Oudere post Homepage

Blogarchief

  • ►  2018 (16)
    • ►  oktober (6)
    • ►  september (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  mei (3)
    • ►  april (1)
    • ►  maart (1)
    • ►  februari (2)
  • ►  2017 (24)
    • ►  december (2)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (1)
    • ►  augustus (2)
    • ►  april (2)
    • ►  maart (5)
    • ►  februari (3)
    • ►  januari (4)
  • ▼  2016 (31)
    • ►  november (3)
    • ►  oktober (2)
    • ►  mei (3)
    • ►  april (10)
    • ►  maart (3)
    • ►  februari (7)
    • ▼  januari (3)
      • KERSTFEESTJE.
      • KERSTKNUTSELS.
      • WITLOOFHAPJE.
  • ►  2015 (32)
    • ►  december (2)
    • ►  november (6)
    • ►  oktober (5)
    • ►  september (4)
    • ►  april (10)
    • ►  februari (4)
    • ►  januari (1)
  • ►  2014 (36)
    • ►  december (3)
    • ►  november (5)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (2)
    • ►  mei (4)
    • ►  april (9)
    • ►  maart (4)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (4)
  • ►  2013 (4)
    • ►  december (4)
Thema Eenvoudig. Thema-afbeeldingen van luoman. Mogelijk gemaakt door Blogger.